Цей суп сповнений поживних речовин і клітковини, що робить його чудовою детокс-стравою. Він має насичений смак і ідеально підходить для приготування заздалегідь, щоб узяти із собою в дорогу.
Підготовчий час 5 хв
Час приготування 30 хв.
Загальний час 35 хв
Інгредієнти:
Для супу:
- 1 маленька головка броколі, розібрана на суцвіття
- 1 цибулина, дрібно нарізана
- 2 пучки черемші (дикого часнику)
- 2 пучки водяного крес-салату
- 1 склянка свіжого шпинату
- 1 ½ склянки овочевого бульйону з низьким вмістом солі
- ½ склянки кокосового молока
- 5-6 листочків м’яти
- 1 ч. л. кокосової олії
- Сік ½ лимона (тільки сік)
- Свіжомелений чорний перець
- Змішані насіння для прикраси
Для запечених фрі:
- 2 середніх пастернаки, очищені та нарізані смужками по 0,6 см
- 1 ч. л. кокосової олії
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 ч. л. насіння чіа
Інструкції приготування
- Нагрійте духовку до 180°C
- Застеліть деко пергаментним папером і викладіть на нього смужки пастернаку.
- Додайте кокосову олію та соєвий соус і перемішайте, щоб з'єднати.
- Випікайте 10 хвилин, перемішайте і випікайте ще 10 хвилин.
- Посипте насінням чіа і відкладіть.
- Нагрійте кокосову олію в середній каструлі для супу, додайте цибулю і смажте 2 хвилини.
- Додайте овочевий бульйон і кокосове молоко і доведіть до кипіння.
- Додайте броколі та шпинат і тушкуйте 5 хвилин на повільному вогні.
- Додайте крес-салат і черемшу і зніміть з вогню.
- Перекладіть суп в блендер, додайте лимонний сік і листя м'яти і обробіть до отримання однорідної рідини.
- Рівномірно розподіліть по герметичних контейнерах (для версії to-go) або мисках, прикрасьте змішаним насінням і подавайте з картоплею фрі з пастернаку