Цей суп сповнений поживних речовин і клітковини, що робить його чудовою детокс-стравою. Він має насичений смак і ідеально підходить для приготування заздалегідь, щоб узяти із собою в дорогу.

 

Підготовчий час 5 хв

Час приготування 30 хв.

Загальний час 35 хв

 

Інгредієнти:

Для супу:

  • 1 маленька головка броколі, розібрана на суцвіття
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 2 пучки черемші (дикого часнику)
  • 2 пучки водяного крес-салату
  • 1 склянка свіжого шпинату
  • 1 ½ склянки овочевого бульйону з низьким вмістом солі
  • ½ склянки кокосового молока
  • 5-6 листочків м’яти
  • 1 ч. л. кокосової олії
  • Сік ½ лимона (тільки сік)
  • Свіжомелений чорний перець
  • Змішані насіння для прикраси

 

Весна-зелень

Для запечених фрі:

  • 2 середніх пастернаки, очищені та нарізані смужками по 0,6 см
  • 1 ч. л. кокосової олії
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. насіння чіа

 

Інструкції приготування

  1. Нагрійте духовку до 180°C
  2. Застеліть деко пергаментним папером і викладіть на нього смужки пастернаку.
  3. Додайте кокосову олію та соєвий соус і перемішайте, щоб з'єднати.
  4. Випікайте 10 хвилин, перемішайте і випікайте ще 10 хвилин.
  5. Посипте насінням чіа і відкладіть.
  6. Нагрійте кокосову олію в середній каструлі для супу, додайте цибулю і смажте 2 хвилини.
  7. Додайте овочевий бульйон і кокосове молоко і доведіть до кипіння.
  8. Додайте броколі та шпинат і тушкуйте 5 хвилин на повільному вогні.
  9. Додайте крес-салат і черемшу і зніміть з вогню.
  10. Перекладіть суп в блендер, додайте лимонний сік і листя м'яти і обробіть до отримання однорідної рідини.
  11. Рівномірно розподіліть по герметичних контейнерах (для версії to-go) або мисках, прикрасьте змішаним насінням і подавайте з картоплею фрі з пастернаку