Це казковий рецепт, який можна приготувати лівою ногою!

Його легко можна скоригувати під ваш раціон та продукти у холодильнику. У соусі, наприклад скоротити цукор або замінити на цукрозамінювач, також, замість вишні та полуниці використовувати будь-які соковиті фрукти та ягоди, а тісто, що йде зверху, зробити на будь-якому борошні або покласти ще менше.

Але для початку все ж таки приготуйте за рецептом.)

 

Інгредієнти:

Вишні без кісточок 400 г

Цукор 130 г

Ванільного цукру пакетик

Кукурудзяного або картопляного крохмалю 1 ст.л.

Муки 200 г

Розпушувача для тесту 1 ч.л

Холодного вершкового масла|мастила| 100 г

Солі дрібка

Молоко 100-150 мл.

Технологія приготування

Вишню змішуємо з крохмалем, ванільним цукром і звичайним, викладаємо в жароміцну форму.

Борошно, розпушувач та сіль змішати. Нарізати олією кубиками та розтерти з борошном. Влити поступово молоко зазвичай понад 100 мл не потрібно.

Викласти на ягоди тісто у вигляді маленьких каменів, щоб у результаті десерт виглядав немов це бруківка.)

Посипати трохи цукром і поставити випікатися в розігріту духовку до 200 С на 20-30 хвилин.

Подавати трохи остиглим з кулькою ванільного морозива