Тип палива: Газ
Порцій: 4
Підготовка: 10 хв
Готування на грилі: 10 хв

Інгредієнти

Соус:

  • ¼ склянки води

  • 2 ст. л. вустерширського соусу

  • 1 ст. л. винного оцту (червоного)

  • 1 ст. л. свіжого чебрецю

  • 1 зубчик часнику, подрібнений або натертий

Начинка:

  • Олія для жарки на грилі

  • 1 жовта цибулина, тонко нарізана

  • 2 зелені болгарські перці, тонко нарізані

  • 450 г тонко нарізаної ростбіфу

Кесадилья:

  • 12 скибочок білого американського сиру або сиру Проволоне

  • 4 великі пшеничні тортильї (розмір буріто)

  • ½ склянки сметани

  • 1 ст. л. вустерширського соусу

 

Обладнання

  • Гриль із вставкою-сковорідкою 

 

Інструкція приготування

Хоч це і не класика ні мексиканської, ні філадельфійської кухні, але страва виходить гарячою, сирною та хрусткою. Ідеально для зайнятого буднього вечора.

  1. Встановіть сковорідку гриль і розігрійте до  середньо-високої температури (230–260°C) протягом 15 хвилин.

  2. Змішайте інгредієнти для соусу в невеликій мисці.

  3. Наріжте ростбіф на смужки по 2,5 см і розділіть руками, щоб м'ясо не злипалося.

  4. Вилийте приблизно 1 ст. л. олії на сковороду і розподіліть по поверхні лопаткою.

  5. Додайте овочі на сковорідку і смажте до м’якості, 4–6 хвилин.

  6. Додайте м’ясо до овочів і перемішуйте, поки все не підрум’яниться.

  7. Влийте соус на м’ясну суміш і готуйте, поки рідина майже повністю не випарується. Зніміть м’ясо зі сковороди, залишаючи його поруч.

  8. Викладіть тортильї на сковороду, розкладіть начинку, зверху покладіть по 3 скибочки сиру.

  9. Складіть тортильї навпіл і готуйте по 1–2 хв з кожного боку до хрусткої скоринки й розплавлення сиру.

  10. Змішайте сметану з вустерширським соусом.

  11. Наріжте кесадильї на шматочки і подавайте з соусом.