Тип палива: Газ
Порцій: 4
Підготовка: 10 хв
Готування на грилі: 10 хв
Інгредієнти
Соус:
-
¼ склянки води
-
2 ст. л. вустерширського соусу
-
1 ст. л. винного оцту (червоного)
-
1 ст. л. свіжого чебрецю
-
1 зубчик часнику, подрібнений або натертий
Начинка:
-
Олія для жарки на грилі
-
1 жовта цибулина, тонко нарізана
-
2 зелені болгарські перці, тонко нарізані
-
450 г тонко нарізаної ростбіфу
Кесадилья:
-
12 скибочок білого американського сиру або сиру Проволоне
-
4 великі пшеничні тортильї (розмір буріто)
-
½ склянки сметани
-
1 ст. л. вустерширського соусу
Обладнання
-
Гриль із вставкою-сковорідкою
Інструкція приготування
Хоч це і не класика ні мексиканської, ні філадельфійської кухні, але страва виходить гарячою, сирною та хрусткою. Ідеально для зайнятого буднього вечора.
-
Встановіть сковорідку гриль і розігрійте до середньо-високої температури (230–260°C) протягом 15 хвилин.
-
Змішайте інгредієнти для соусу в невеликій мисці.
-
Наріжте ростбіф на смужки по 2,5 см і розділіть руками, щоб м'ясо не злипалося.
-
Вилийте приблизно 1 ст. л. олії на сковороду і розподіліть по поверхні лопаткою.
-
Додайте овочі на сковорідку і смажте до м’якості, 4–6 хвилин.
-
Додайте м’ясо до овочів і перемішуйте, поки все не підрум’яниться.
-
Влийте соус на м’ясну суміш і готуйте, поки рідина майже повністю не випарується. Зніміть м’ясо зі сковороди, залишаючи його поруч.
-
Викладіть тортильї на сковороду, розкладіть начинку, зверху покладіть по 3 скибочки сиру.
-
Складіть тортильї навпіл і готуйте по 1–2 хв з кожного боку до хрусткої скоринки й розплавлення сиру.
-
Змішайте сметану з вустерширським соусом.
-
Наріжте кесадильї на шматочки і подавайте з соусом.