Порції: 4
Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 22 хв

Інгредієнти:

  • 1 ст. л. рослинної олії

  • 2 склянки вареної індички (подрібнити)

  • 1 склянка залишків начинки (stuffing)

  • ⅓ склянки майонезу

  • 1 ст. л. приправи для птиці

  • 1 склянка брусничного або журавлинного соусу

  • 8 скибочок італійського хліба

  • 8 шматочків сиру Грюйєр

  • 100 г сиру Брі, нарізати

Обладнання:


 Інструкція:

  1. Розігрійте гриль або сковорідку до середнього вогню (приблизно 10 хвилин).

  2. На одну сторону сковороди додайте олію й обсмажте індичку з начинкою 4–5 хвилин, помішуючи, до повного прогрівання.

  3. Змішайте майонез із приправою для птиці. Намастіть суміш на одну сторону кожної скибки хліба.

  4. Покладіть хліб на гарячу сковорідку змащеною стороною вниз. На кожну скибку викладіть сир Грюйєр і шматочки Брі.

  5. На 4 з цих скибок покладіть суміш індички з начинкою та брусничний соус.

  6. Накрийте іншими скибками хліба (з сиром). Готуйте під пресом або накривши чимось важким до золотистої скоринки і плавлення сиру (ще 4–5 хв).

  7. Зніміть з грилю, розріжте навпіл і подавайте гарячими!