Порції: 4
Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 22 хв
Інгредієнти:
-
1 ст. л. рослинної олії
-
2 склянки вареної індички (подрібнити)
-
1 склянка залишків начинки (stuffing)
-
⅓ склянки майонезу
-
1 ст. л. приправи для птиці
-
1 склянка брусничного або журавлинного соусу
-
8 скибочок італійського хліба
-
8 шматочків сиру Грюйєр
-
100 г сиру Брі, нарізати
Обладнання:
-
Прес для сендвічів (можна замінити чимось важким)
Інструкція:
-
Розігрійте гриль або сковорідку до середнього вогню (приблизно 10 хвилин).
-
На одну сторону сковороди додайте олію й обсмажте індичку з начинкою 4–5 хвилин, помішуючи, до повного прогрівання.
-
Змішайте майонез із приправою для птиці. Намастіть суміш на одну сторону кожної скибки хліба.
-
Покладіть хліб на гарячу сковорідку змащеною стороною вниз. На кожну скибку викладіть сир Грюйєр і шматочки Брі.
-
На 4 з цих скибок покладіть суміш індички з начинкою та брусничний соус.
-
Накрийте іншими скибками хліба (з сиром). Готуйте під пресом або накривши чимось важким до золотистої скоринки і плавлення сиру (ще 4–5 хв).
-
Зніміть з грилю, розріжте навпіл і подавайте гарячими!