Автор рецепту: Олексій Троян
Бренд-шеф Weber в Україні.

Молочне теля вважається у віці до 90-120 днів

Нам знадобиться:

  • Щипці
  • Рукавички
  • Термометр
  • Щітка
  • Гриль Weber
  • Сіль перець
  • Часник
  • Розмарин
  • Оливкова олія

 

Технологія приготування:

За одну годину до початку приготування, дістаємо Карре з холодильника. Після цього ретельно просушуємо телятину рушником. Зачищаємо кістки. Маринуємо сіллю свіжо молотим перцем, розмарином часником, оливковою олією. Даємо промаринуватися близько 30 хвилин.

Готуємо на грилі

У розігрітий гриль до 200-230 градусів укладаємо молочному телятину. Кістки можна попередньо замотати у фольгу для того, щоб вони не погоріли. Або як на фото нижче викласти Карре, так що б кістки не були під прямим жаром, тоді вони не горітимуть (див. фото нижче).

Кістки лежать на сусідньому м'ясі

Готуємо Карре доти, доки не утвориться золотиста скоринка.

Іноді перевертаємо.

 

Золота скоринка.

 

Після цього потрібно перекласти м'ясо на другий ярус або в зону не прямого жару.

Другий ярус (верхня полиця).

 

У цьому режимі доводимо наше Карре до потрібної Вам прожарювання. рекомендоване прожарювання молочного теля Medium Rare 54C. Знімаємо з гриля і даємо полежати (відпочити) 10-15 хвилин.

medium rare

Подаємо до столу. М'ясо режим вздовж кістки. Ідеально поєднується з картопляним пюре з трюфельною пастою!

Приємного апетиту 😋