Автор рецепту: Олексій Троян
Бренд-шеф Weber в Україні.
Нам знадобиться:
- Щипці
- Рукавички
- Термометр
- Щітка
- Гриль Weber
- Сіль перець
- Часник
- Розмарин
- Оливкова олія
Технологія приготування:
За одну годину до початку приготування, дістаємо Карре з холодильника. Після цього ретельно просушуємо телятину рушником. Зачищаємо кістки. Маринуємо сіллю свіжо молотим перцем, розмарином часником, оливковою олією. Даємо промаринуватися близько 30 хвилин.
У розігрітий гриль до 200-230 градусів укладаємо молочному телятину. Кістки можна попередньо замотати у фольгу для того, щоб вони не погоріли. Або як на фото нижче викласти Карре, так що б кістки не були під прямим жаром, тоді вони не горітимуть (див. фото нижче).
Готуємо Карре доти, доки не утвориться золотиста скоринка.
Після цього потрібно перекласти м'ясо на другий ярус або в зону не прямого жару.
У цьому режимі доводимо наше Карре до потрібної Вам прожарювання. рекомендоване прожарювання молочного теля Medium Rare 54C. Знімаємо з гриля і даємо полежати (відпочити) 10-15 хвилин.
Подаємо до столу. М'ясо режим вздовж кістки. Ідеально поєднується з картопляним пюре з трюфельною пастою!