Інгредієнти:

  • 1 курча (приблизно 1 кг)
  • 300 г лісових грибів
  • 1 невелика цибулина
  • 2–3 гілочки розмарину
  • 5–6 листочків м’яти
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • Сіль, чорний перець
  • Улюблені спеції (наприклад, копчена паприка, чебрець, часник)

Маринад:

  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. солі
  • ½ ч. л. чорного перцю
  • 1 ч. л. суміші улюблених спецій

Приготування:

  1. Маринуємо курча: натерти його олією, сіллю, перцем та спеціями. Залишити мінімум на 30 хвилин, краще на 2–3 години.

2. Готуємо начинку: гриби нарізати та потушкувати з дрібно нарізаною цибулею на 1 ст. л. олії до випаровування рідини. Додати подрібнену м’яту та розмарин, посолити, поперчити. Остудити.

3. Фаршируємо курча: начинити його грибною начинкою, зашити або закріпити шпажками.

4. Гриль: готувати у формі з фольги на грилі на середньому вогні при 200°C 40–50 хвилин, періодично поливаючи власним соком.

5. Подача: дати відпочити 5–10 хвилин, нарізати та насолоджуватися ароматним курчам із хрусткою скоринкою.

Смачного!