Порції: 4–6
Час підготовки: 20 хв.
Загальний час: 1 год 20 хв
Інгредієнти:
-
12 курячих гомілок або улюблені частини курки (наприклад, стегенця)
-
1 лимон, нарізаний шматочками
-
4 ст. л. приготування для курки (рецепт нижче)
-
100 мл оливкової олії
-
Сіль — за смаком
Приправа для курки (Rotisserie Rub):
До загального входять: сушений тархун, паприку, часниковий порошок, цибулевий порошок, сушений чебрець, чорний перець. Але можна експериментувати на свій смак.
Спосіб приготування:
-
Змішайте приправу з оливковою олією.
-
Замаринуйте курку в цій суміші в місці, додавши лимон.
-
Перекладіть у форму для запікання.
-
Випікайте в духовці при 175°C приблизно 30–40 хвилин або поки внутрішня температура м'яса не досягне 75°C.
-
За бажанням наприкінці можна увімкнути гриль на 5 хвилин для хрусткої скоринки.
Порада: Використання стегенця або гомілка справді дає насичений смак за рахунок вищого вмісту жиру. Ідеально подається із запеченою картоплею або зеленим салатом.