Автор рецепту: Олексій Троян
Бренд-шеф Weber в Україні.

 

Не зачищену кукурудзу кладемо в розігрітий гриль до 180С на прямий жар.

Кукурудза з листям на грилі

Готуємо під кришкою 25-30 хвилин. Час від часу крутимо її.

Кручена кукурудза 🌽

По завершенню 25-30 хв, дістаємо кукурудзу та чистимо її від листя не відриваючи. Як на фото нижче 👇

 

Фото нижче 👆

Готуємо соус для змащування. На 500 грамів домашнього майонезу одна столова ложка копченої паприки. Цедра одного не великого лимона. Свіжо-молотий перець.

Соус

Повертаємо нашу кукурудзу на гриль розігрітий до 200С. Змащуємо соусом з двох сторін та жаримо до золотистого кольору.

Змащуємо кукурудзу прямо на грилі .

Готуємо до золотистого стану .

Готово ✔️