Автор рецепту: Дмитро Касап
Інгредієнти:
Рукола - 60 г
Філе телятини – 200г
Чебрець - 1г
Часник - 1 зубчик
Оливкова олія - 30г
Помідор Черрі - 30 г
Анчоуси - 10г
Каперси – 10г
Соєвий соус - 20г
Пармезан – 20г
Технологія приготування:
Філе телятини маринуємо в соєвому соусі та половині оливкової олії, додаємо часник та чебрець. Каперси та анчоуси подрібнюємо. На розігрітий до 250 градусів гриль викладаємо мариноване філе телятини і смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку. Черрі ріжемо навпіл, кладемо в миску, додаємо руколу, подрібнені каперси та анчоуси і викладаємо на тарілку. Зверху кладемо нарізаний слайсами ростбіф, заправляємо оливковою олією, підсолюємо та посипаємо пармезаном.