Автор рецепту: Дмитро Касап

 

Інгредієнти:

Рукола - 60 г

Філе телятини – 200г

Чебрець - 1г

Часник - 1 зубчик

Оливкова олія - 30г

Помідор Черрі - 30 г

Анчоуси - 10г

Каперси – 10г

Соєвий соус - 20г

Пармезан – 20г

 

Технологія приготування:

Філе телятини маринуємо в соєвому соусі та половині оливкової олії, додаємо часник та чебрець. Каперси та анчоуси подрібнюємо. На розігрітий до 250 градусів гриль викладаємо мариноване філе телятини і смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку. Черрі ріжемо навпіл, кладемо в миску, додаємо руколу, подрібнені каперси та анчоуси і викладаємо на тарілку. Зверху кладемо нарізаний слайсами ростбіф, заправляємо оливковою олією, підсолюємо та посипаємо пармезаном.